خدمات

کارت پی آر و چگونگی تمدید اعتبار آن

  کارت اقامت دائم کانادا که پس از ورود به این کشور صادر می‌شود، سند داشتن اقامت این کشور می‌باشد و برای بازگشت به آن ضروریست. برای صدور این کارت باید شهروند کانادا باشید و از داخل کانادا اقدام کنید. برای تمدید این کارت باید مدت معلومی در کانادا اقامت داشته و در زمان تمدید حضور فیزیکی شما در کشور ضروریست.   در این موارد میتوانید برای صدور کارت پی آر اقدام کنید: اگر شما کارت پی آر خود را در 180 روز ابتدایی مهاجرت به کانادا دریافت نکرده باشید کارت شما یا منقضی شده و یا 9 ماه بیشتر از مدت آن باقی نمانده...

کارت پی آر و چگونگی تمدید اعتبار آن را بخوانید.

نیروی کار متخصص کبک

استان کبک میتواند بشکل مستقل مهاجرین را برای رفع نیازهای دولت خود انتخاب کند. سیستم امتیازبندی برنامه نیروی کار متخصص کبک به شرح زیر است: •    تحصیلات: حداکثر 2 امتیاز •    تجربه کاری: حداکثر 8 امتیاز •    مهارت زبانی (فرانسه/انگلیسی): حداکثر 22 امتیاز •    داشتن اقوام نزدیک در کبک و یا تجربه زندگی در کبک: حداکثر 8 امتیاز •    امتیازات مربوط به همسر: حداکثر 16 امتیاز •    توانایی مالی: حداکثر 1 امتیاز •&n...

نیروی کار متخصص کبک را بخوانید.

اکسپرس انتری

جدیدترین برنامه ی اخذ اقامت کانادا تحت عنوان اکسپرس انتری (ورود سریع)، از ژانویه ی 2015 آغاز شده است. هدف از این برنامه بهبود بازار کار و تامین مشاغل مورد نظر در راستای بهبود شرایط اقتصادی است. در روند سابق شناساسی افرار کارآمد برای کانادا مشکل بوده و بررسی تقاضاها براساس ترتیب ارسال تقاضا بود. بررسی پرونده ها در این پروسه 12 تا 14 ماه طول میکشید.  در برنامه ی ′ورود سریع′ دولت کانادا، دولت های استانی و کارفرماها نقش اصلی را در انتخاب مهاجر دارند. پرونده ی افراد منتخب از طریق این برنامه  در کمتر از 6 ماه بررسی می شود. ارزیابی افر...

اکسپرس انتری را بخوانید.

استخدام نیروی کار خارجی

کارفرمایان کانادایی می توانند نیروی کار از خارج از کانادا استخدام نمایند. البته یکی از مهمترین شروط این کار اینست که ثابت کنند از داخل کانادا موفق به استخدام نیروی کانادایی نشده اند و این استخدام تاثیر منفی بر روی بازار کار کانادا نخواهد گذاشت. بررسی تاثیر پیشنهاد شغلی بر بازار کار در کانادا یا “Labour Market Impact Analysis” مخفف به LMIA یا همان  LMO سابق برای کارفرمایانی که قصد استخدام نیروی کار خارجی داشته باشند الزامی است. همچنین برای جلوگیری از رشد بیکاری و حمایت از کارکنان کانادایی، وزارت کار و منابع انسانی کانادا پیشنهادهای شغلی ر...

استخدام نیروی کار خارجی را بخوانید.

برنامه فدرال تجارت ماهر

متقاضیان باید در یک تجارت ماهر حداقل دو سال تجربه کاری تمام وقت داشته باشند, و یا معادل آن کار پاره وقت. از سال 2017 این متقاضیان شامل اکسپرس انتری هستند.  این برنامه برای کسانی مناسب است که تمایل دارند در کانادا از طریق تجارت تخصصی کارت شهروندی بگیرند. تجارت های تخصصی ای که در حال حاضر شامل این برنامه در این گروه ها هستند: •    گروه عمده 72: صنعتی, معاملات برق و ساخت و ساز •    گروه عمده 73: معاملات تعمیر و نگهداری و تجهیزات عملیات •    گروه عمده 82: سرپرستان و مشاغل فنی در...

برنامه فدرال تجارت ماهر را بخوانید.

برنامه نیروی متخصص فدرال

برنامه نیروی متخصص فدرال، یا Federal Skilled Worker Program،  براساس توانایی متقاضی در زمینه تخصص تحصیلی و سابقه کاری وی و نیاز بازار کار و اقتصاد کانادا ایجاد شده است. متقاضیانی واجد شرایط هستند که: •    یکسال سابقه کار تمام وقت طی ده سال گذشته در یکی از 50 رشته اعلام شده زیر باشد. •    دارای مدرک زبان انگلیسی طبق نمره و امتیاز مشخص شده (مدارک زبانی که نزد سازمان مهاجرت پزیرفته شده هستند شامل CLB، CELPIP، IELTSمیباشند.) •    داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی یا تحصیل در...

برنامه نیروی متخصص فدرال را بخوانید.

ویزای توریستی کانادا

  ویزای توریستی کانادا تحت عنوان (Visitor Visa) به طور موقت به متقاضیانی داده میشود که تمایل دارند جهت دیدار اقوام و آشنایان، حضور در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی (6 ماه یا کمتر ) وارد کشور کانادا شوند. این ویزا به صورت یکبار ورود (Single Entry) و یا چندبار ورود (Multiple Entry) صادر میگردد.. از سال 2014 تمامی درخواستها بشکل خودکار برای ویزای چندبار ورود بررسی میشوند و این نیاز به درخواست جداگانه نخواهد داشت. در روند فعلی افسر ویزا تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد نوع و مدت زمان اعتبار ویزا خواهد بود. در صورتی که شما اقامت دائم کاناد...

ویزای توریستی کانادا را بخوانید.

ویزای تحصیلی

  برای تحصیل در کانادا، شما باید ویزای تحصیلی و یا اجازه اقامت موقت در کانادا را داشته باشید. در صورت تمایل به تحصیل در استان کبک، باید درخواست یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید. شرایط تحصیل در کانادا: درخواست پذیرش از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا مدرک کافی که ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را برای خود و خانواده­ وابسته دارید. شما باید در سلامت کامل باشید گواهی...

ویزای تحصیلی را بخوانید.

تمدید ویزای تحصیلی

برخی اوقات برای تمدید ویزای تحصیلی کانادا به مدت ۹۰ روز بعد از انقضای ویزا وقت دارید تا اقدام کنید. لازم به ذکر هست که شما فقط درصورتی می توانید درخواست دهید که شرایط لازم برای ورود به کانادا و اقامت در آنجا و همچنین شرایط مندرج در ویزا را داشته باشید. بعد از اقدام برای بازگرداندن وضیعت خود می توانید تا زمانی که درباره درخواست شما تصمیمی گرفته شود در کانادا اقامت کنید اما تا زمان برگشت به وضعیت قبل اجازه تحصیل ندارید. در زمان درخواست شما باید تمامی دلایل خود را برای از دست دادن وضعیت خود بیان کنید ولی هیچگونه تضمینی برای قبول شدن درخواست شما وجو...

تمدید ویزای تحصیلی را بخوانید.

موسسات تحصیلی معتبر

  از جون 2014 (June 1, 2014)، برای درخواست ویزای تحصیلی شما موظف هستید تا شماره­‌ موسسه  تحصیلی معتبر کانادایی را تحت  DLI# در فرم درخواست خود وارد کنید. تنها در صورتی نیاز به این کار نیست که موسسه‌­ای که برای ادامه­‌ تحصیل در آن انتخاب کرده­‌اید جزء مدارس ابتدایی و متوسطه‌­ کانادایی باشند، که در آن صورت خود به خود معتبر محسوب می‌شوند.  

موسسات تحصیلی معتبر را بخوانید.

ارزیابی و تایید مدارک تحصیلی

  استفاده از مدارک تحصیلی، آموزش ها و تجربیاتی که قبلا در کشور خود بدست آورده اید، بسیار حائز اهمیت می باشد. در نتیجه توصیه می شود قبل از اینکه شما کار یا تحصیل خود را در کانادا آغاز کنید، از آنجا که بعضی از کارفرمایان، موسسات آموزش عالی (دانشگاهها و کالج ها)، نهادهای نظارتی و مسئولان کارآموزی ممکن است لازم بدانند که مدارک تحصیلی شما توسط یک سازمان مورد تایید، ارزیابی شده و به رسمیت شناخته شود، برای انجام آن اقدام کنید. انواع مدارکی که می توانند در راستای کارهای تجاری و تحصیلی مفید واقع شوند شامل:  - مدارک تحصیلی، دانشنامه ها و یا...

ارزیابی و تایید مدارک تحصیلی را بخوانید.

سیتی زن شیپ یا شهروندی کانادا

  افرادی که دارای اقامت کانادا میباشند، در صورت داشتن شرایط سیتی زن شیپ میتوانند برای اخذ سیتی زن شیپی کانادایی اقدام نمایند. شرایط اقامت شما باید به صورت فیزیکی 1460 روز در طول مدت 6 سال در کانادا زندگی کنید. اگر شما دارای مدت زمان مناسب برای اقدام جهت سیتی زن شیپی نباشید، براساس قانون سیتی زن شیپ ممکن است براساس صلاحدید وزیر مهاجرت و براساس قانون بشردوستانه از قانون مستثنی گردیده و نهایتا" بتوانید سیتی زن شیپی خود را بگیرید. قاضی امور سیتی زن شیپ زمانی از قوانین بالا صرف نظر خواهد نمود که با وجود غیبت فیزیکی شواهدی مبنی بر استقر...

سیتی زن شیپ یا شهروندی کانادا را بخوانید.

ویزای کار

دولت کانادا سالیانه تعدادی کارگر و کارمند و پرستار، بنا به نیازهای خود، وارد کشور میکند و به آنها ویزای کار میدهد. کارهای موقت در کانادا بیشتر نیاز به مجوز دارند. استان کبک قبل از صدور ویزای کار باید گواهی پذیرش به متقاضی را تایید و صادر نماید. برای گرفتن  ویزای کار هم میشود از خارج کانادا و هم داخل اقدام کرد.   شرایط اقدام از خارج از کانادا برای اقدام از خارج از کانادا، مدارک زیر لازم است: •    پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی •    درخواست نامه تکمیل شده •    یک تاییدیه&...

ویزای کار را بخوانید.

مهاجرت از طریق خویشاوندی

  برای اقدام به کسب اقامت کانادا از طریق همسر و یا خویشاوندان، باید یکی از اعضای درجه اول خانواده متقاضی ساکن کانادا باشد. همچنین هردو طرف اسپانسر کننده و شونده باید زمان درخواست واجد شرایط تشکیل پرونده باشند. فرد کانادایی اسپانسر کننده باید به لحاظ قانونی مسئولیت حمایت مالی فرد مهاجر را بر عهده بگیرد و اطمینان حاصل کند که وی هیچ درخواستی مبنی بر کمک مالی از طرف دولت نخواهد داشت. این روش مهاجرتی دو زیرشاخه دارد: •    مهاجرت همسر، شریک زندگی و فرزندان وابسته. •    مهاجرت سایر بستگان واجد شرایط...

مهاجرت از طریق خویشاوندی را بخوانید.

اقامت از طریق سرمایه گذاری

اقامت از طریق سرمایه گذاری

مطالب شاخه اقامت از طریق سرمایه گذاری را ببینید.

اسپانسرشیپ

اسپانسرشیپ

مطالب شاخه اسپانسرشیپ را ببینید.

استقبال در فرودگاه و اسکان در هتل

استقبال در فرودگاه توسط نمایندگان ما در تمام ایالتهای کانادا و خیر مقدم گویی و هدایت شما به محل اسکان از جمله خدمات ما می‌باشد. 

استقبال در فرودگاه و اسکان در هتل را بخوانید.

محل اقامت

ما برای شما محل اقامت تهیه میکنیم 

محل اقامت را بخوانید.