ویزای تحصیلی

 

برای تحصیل در کانادا، شما باید ویزای تحصیلی و یا اجازه اقامت موقت در کانادا را داشته باشید. در صورت تمایل به تحصیل در استان کبک، باید درخواست یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید.

شرایط تحصیل در کانادا:

  • درخواست پذیرش از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا

  • مدرک کافی که ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را برای خود و خانواده­ وابسته دارید.

  • شما باید در سلامت کامل باشید

  • گواهی عدم سوء پیشینه

  • قانع کردن افسر مهاجرت که بعد از پایان تحصیلات به کشورتان مراجعت خواهید کرد.

شرایط کار برای دانشجویان بین المللی در کانادا.

امکان کار در کانادا برای کسانی که در حال تحصیل در کانادا هستند وجود دارد، و فرصت های شغلی در داخل و خارج محیط دانشگاه موجود است.

اگر یک دانشجوی تمام وقت در یک موسسه بالاتر از متوسطه post-Secondary institution ، دولتی ، خصوصی و یا یک موسسه خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه اعطای مدرک تحصیلی دارد، هستید. میتوانید بدون مجوز کار در داخل موسسه ای که در آن تحصیل می کنید ، کار کنید. شما احتیاج به یک ویزای تحصیلی معتبر خواهید داشت تا قادر به کار در داخل دانشگاه باشید.

برای برخوداری از مجوز کار خارج از دانشگاه The Off-Campus Work Permit شما باید دانشجوی تمام وقت ثبت نام شده در یک موسسه آموزش عالی، که به صورت مشارکتی و غیرانتفاعی اداره میشود و یا در یک دوره آموزشی تصویب شده در یک موسسه خصوصی و قانونی، باشید.

برای کار خارج از دانشگاه، شما باید مجوز کار درخواست کنید. در زمان تشکیل کلاسها و با داشتن این مجوز میتوانید تا سقف 20 ساعت در هفته ، و در زمان تعطیلاتِ رسمی و از پیش تعیین شده، مانند تعطیلات تابستانی، به صورت تمام وقت کار کنید.

برای کسب مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی، شما باید شرایط زیر را دارا باشید:

  • باید به صورت تمام وقت در کانادا تحصیل کرده باشید (ترم آخر میتواند نیمه وقت باشد) و حداقل دوره  تحصیلی که باید گذرانده باشید هشت ماه است.

  • به علاوه، شما باید از یک موسسه آموزش عالی دولتی، یا خصوصی دارای شرایط لازم، یا یک موسسه خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه اعطای مدرک تحصیلی دارد، فارغ التحصیل شده باشید.

  • شما باید ظرف نود روز از کامل شدن دوره تحصیلی تان، درخواست مجوز تحصیلی کنید.

  • در هنگام درخواست مجوز کار باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.