برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری و کارآفرینی بریتیش کلمبیا

 

این برنامه برای افرادی مناسب است که دارای تجربه کاری، مدیریتی و یا صاحب بیزنس باشند و سرمایه کافی و نقد داشته باشند. این افراد باید به مدت یک سال در بریتیش کلمبیا BC اقامت گزینند. اشخاصی که مناسب این برنامه هستند، باید یک بیزنس جدید یا با سابقه قبلی سرمایه گذاری نمایند و یک فرد کانادایی (یا دارای کارت پی آر) را تمام وقت به استخدام خود درآورند و به صورت مستمر در مدیریت روزمره آن حداقل به مدت یکسال دخالت داشته باشند تا بتوانند واجد شرایط این برنامه محسوب شوند. 


برای برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری و کارآفرینی بریتیش کلمبیا، شما باید شرایط زیر را دارا باشید:

شرایط فردی:


•    داشتن حداقل 600 هزار دلار کانادا دارایی خالص (نقد، موجودی بانک، سپرده، ملک، سهام، سرمایه گذاری در یک شغل) این بخش باید توسط شرکت های معتبر در کانادا بررسی شود که شامل هزینه جداگانه است.
•    دارا بودن سابقه کار و تجربه مدیریت
•    داشتن شرایط ورود به کانادا
•    اقامت شما در کشوری که مشغول زندگی هستید قانونی باشد

شرایط بیزینس:


•    ایجاد یا خرید یک بیزینس با سابقه خوب 
•    انتقال سرمایه به کانادا و خرید بیزینس به مبلغ حداقل 200 هزار دلار کانادا
•    استخدام حداقل یک فرد مقیم یا سیتی زن کانادا به صورت تمام وقت