اقدام برای مهاجرت همسر و فرزندان وابسته


همسر و همچنین فرزندان وابسته به فرد اسپانسرکننده و با همسر وی میتوانند برای کسب اقامت دائمی کانادا واجد شرایط باشند.
در این روش مهاجرتی، فرد اسپانسر کننده میتواند هم در داخل و هم خارج از کانادا زندگی کند. به این معنی که برای اقدام به مهاجرت همسر یا فرزندان الزامی به زندگی فرد اسپانسرکننده در کانادا وجود ندارد. فرد اسپانسرکننده باید شهروند یا دارای اجازه اقامت در کانادا باشد و سن او 18 و یا بیشتر باشد. همچنین در این روش میشود برای همسر یا فرزندان که با فرد اسپانسرکننده در کانادا زندگی میکنند اقدام کرد، حتی اگر آنها وضعیت اقامت قانونی در کانادا را نداشته باشند، اما واجد شرایط کسب اقامت باشند.
همچنین میشود به عنوان اسپانسر برای همسر و یا فرزندان که در خارج از کانادا زندگی میکنند اقدام به تشکیل پرونده مهاجرت نمود، در صورتیکه ایشان واجد تمام شرایط ضروری باشند.
هنگامی که شما برای همسر یا فرزندان خود یا همسرتان اقدام به تشکیل پرونده درخواست مهاجرت به روش خویشاوندی میکنید، باید بتوانید توانایی خود را برای رفع نیازهای مالی ایشان نشان دهید. البته در این نوع تشکیل پرونده، بر خلاف روش خویشاوندی برای کسب اقامت سایر اعضای خانواده غیر از همسر و فرزندان، نیازی به نشان دادن ندارید.

شرایط ضروری برای اسپانسر شدن (اسپانسرشیپ): 

•    فرد اسپانسر کننده و فرد مورد حمایت از اعضای خانواده باید یک قرارداد حمایت مالی امضا کنند که فرد اسپانسر کننده را متعهد به فراهم کردن حمایت مالی لازم از فرد اسپانسر شونده مینماید. 
•    فرد اسپانسر کننده باید حمایت مالی برای همسر سه سال و برای فرزندان تا ده سال و یا رسیدن به سن 25 سالگی (هرکدام که زودتر فرابرسد) حفظ نمایید.


در صورتیکه فرد اسپانسرکننده قبلا اسپانسر کسی شده باشد که بعدا از دولت کانادا درخواست کمکهای مالی نموده باشد ممکن است که دیگر واجد شرایط اسپانسر شدن تشخیص داده نشود.
شرایط دیگری نیز وجود دارند که در اینجا ذکر نگردیده ولی میتوانند باعث شود که فرد امکان اسپانسر شدن برای دیگران را نداشته باشد.
اگر فرد اسپانسر کننده در کبک زندگی کند باید کلیه شرایط مهاجرت خویشاوندی کبک  را پس از کسب تاییدیه اداره مهاجرت کانادا مبنی بر واجد شرایط اسپانسر شدن داشته باشد.